Dotările cabinetului

Clinica stomatologica RIDENT ESTETIC este dotata cu aparatură ultramodernă şi completă, astfel putând fi asigurată toată gama de servicii stomatologice.

Spaţiul generos respectă normele europene impuse de Direcia de Sănătate Bucureşti pentru funcţionarea corespunzătoare a cabinetului: doua cabinete medicale generoase , sala de aşteptare cu 8 locuri , cameră specială pentru curatarea si sterilizarea instrumentarului, toaletă pentru pacienţi, toaletă pentru personalul medical.

Sterilizarea instrumentarului se face in camera special amenajata cu sterilizator performant, curatare in baie cu ultrasunete si dezinfectanti chimici pentru HIV, HVB si HVC.

Pentru sterilizarea chimica a instrumentarului , folosim una dintre cele mai apreciate substante din lume, sterilizantul chimic PERASAFE de la renumita firma britanica DuPont. Pentru dezinfectia suprafetelor de lucru folosim ISORAPID Spray , iar pentru dezinfectia pardoselii folosim ISORAPID Floor , ambele de la firma elvetiana OroCleanChemie AG. ISORAPID este un dezinfectant lichid cu acţiune rapidă, parfumat, gata preparat, fără aldehide, utilizat prin pulverizare sau stergere, destinat dezinfecţiei suprafeţelor (inclusiv unituri dentare, obiecte de inventar, etc.), suprafeţelor instrumentarului mic si aparaturii medicale din mediul spitalicesc, cabinete medicale si stomatologice.
Bactericid, inclusiv MRSA, fungicid, tuberculocid, micobactericid.Virucid: hepatita B, hepatita C, HIV, Adenovirus, Coronavirus (SARS), virusul gripal A,Polyomavirus.
Timp de acţiune: 30 - 60 secunde.

Toate materialele consumabile pe care le folosim sunt de unica folosinta ( pahare, ace, manusi,seringi, comprese, rulouri de bbc,aplicatoare dentare, aspiratoare de saliva si chirurgicale) garanteaza siguranta si relaxarea ce vor insoti orice vizita la stomatologul dumneavoastra.

STERILIZATOR Baie Ultrasonica

Dotarea cabinetelor medicale cuprinde:
> Unit dentar Chirana Diplomat, Slovacia, de ultima generatie, cu turbine elveţiene cu fibră optică Bien-Air, un micromotor electric , cu bloc de filtrare a particulelor şi neutralizare chimică a deşeurilor;

> Unit Dentar KaVo Germania, ergonomic , dotat cu 2 micromotoare electrice cu fibra optica , turbina cu fibra optica, lampa foto cu LED si detartror cu ultrasunete;

Unit Chirana Diplomat Unit KaVo Systematika 1060 Compresor EKOM

> Compresor de aer , cu aer uscat, ce sustine doua unituri dentare , EKOM DK50, Slovacia.
> Aparat de detartraj cu ultrasunete P5Booster, marca Satelec, Franţa;
> Lampă de fotopolimerizare cu LED pentru obturaţii fizionomice - MiniLED, Satelec, Franţa;
> Aparat de profilaxie cu bicarbonat Prophy Mate Neo NSK (Japonia);
> Lampa de albire dentara (in office bleaching 30 min ) - Acceleratorul BEYOND Command Whitening System (SUA);
> Unit Laser-Terapie de biostimulare in spectru Infrarosu / Rosu - BTL 5110 , Cehia;
> Unitate de aspiratie chirurgicala de mare putere, special destinata atat operatiilor de amploare din sfera OMF si Implantologie, dar si in cazul interventiilor minore sau cand se lucreaza cu racire cu apa pe dinti vitali;
> Baie ultrasonica electronica pentru curatarea si dezinfectarea instrumentarului medical;
> Unitate frigorifica pentru pastrarea materialelor si solutiilor medicale in conditii optime.

Aspiratie Chirurgicala ASPINA Lampa de albire BEYOND Detartror Ultrasunete SATELEC Lampa Fotopolimerizare SATELEC

Unit Chirana Diplomat Unit KaVo Systematika 1060 Compresor EKOM BTL 5000

Istoric şi evoluţie
  Cabinetul stomatologic RIDENT ESTETIC si-a inceput activitatea in anul 2006, avand ca scop furnizarea de servicii stomatologice profesionale pentru toate categoriile de varsta.
  Serviciile stomatologice sunt complete, cuprinzand toata gama de tratamente specifice : terapie dentara, chirurgie dentara si implantologie orala, protetica dentara, cosmetica dentara, ortodontie, profilaxie dentara.
  Tratamentul dentar de calitate, realizat de o echipa de medici specialisti, care lucreaza cu echipamente si materiale ultramoderne este cheia unei danturi frumoase si sanatoase.
  De aceea , la RIDENT ESTETIC, tinem pasul cu tot ceea ce este nou in domeniu, medicii nostrii fiind in permanent instruiti atat in tara cat si in strainatate. Tratamentele stomatologice sunt nedureroase, iar lucrarile dentare sunt realizate de Laboratorul dentar numarul 1 in tara, printr-o colaborare stransa medic-tehnician.