ECHIPA DE MEDICI
Buzumurga Irina
Dr. Buzumurga Irina
Medic dentist
Stomatologie Generala
 
Buzumurga Irina
Dr. Buzumurga Răzvan
Medic dentist
Stomatologie Generala
 
Staicu Razvan
Dr. Staicu Răzvan
Medic dentist specialist
Chirurgie omf, Implantologie

Dotările cabinetului

  Cabinetul stomatologic RIDENT ESTETIC este dotat cu aparatură ultramodernă şi completă, astfel putând fi asigurată toată gama de servicii stomatologice.


  Spaţiul generos respectă normele europene impuse de Direcia de Sănătate Bucureşti pentru funcţionarea corespunzătoare a cabinetului : sala de aşteptare, cameră specială pentru sterilizarea instrumentarului, toaletă pentru pacienţi, toaletă pentru personalul medical.

  Dotarea cabinetului medical cuprinde :
  - un unit dentar de ultimă generaţie, Chirana Diplomat, cu turbine elveţiene cu fibră optică Bien-Air, un micromotor electric , cu bloc de filtrare a particulelor şi neutralizare chimică a deşeurilor ;
  - aparat de detartraj cu ultrasunete, marca Satelec, Franţa ;
  - lampă de fotopolimerizare cu LED pentru obturaţii fizionomice, Satelec, Franţa ;
  - aparat de profilaxie cu bicarbonat Prophy Mate Neo NSK ( Japonia ) ;
  - lampa de albire in 20 min - Acceleratorul BEYOND Command (SUA) ;
  - Unit Dentar KaVo Germania, ergonomic , dotat cu 2 micromotoare electrice cu fibra optica , turbina cu fibra optica, lampa foto cu LED si detartror cu ultrasunete ;
  - Unitate de aspiratie chirurgicala de mare putere, special destinata atat operatiilor de amploare din sfera OMF si Implantologie, dar si in cazul interventiilor minore sau cand se lucreaza cu racire cu apa pe dinti vitali ;
  - Baie ultrasonica electronica pentru curatarea si dezinfectarea instrumentarului medical ;
  - Unitate frigorifica pentru pastrarea materialelor si solutiilor medicale in conditii optime.


  Sterilizarea instrumentarului se face in camera special amenajata cu sterilizator performant, curatare in baie cu ultrasunete si dezinfectanti chimici pentru HIV, HVB si HVC.


  Folosirea tuturor materialelor consumabile de unica folosinta ( pahare, ace, manusi, aspiratoare ) garanteaza siguranta si relaxarea ce vor insoti orice vizita la stomatologul dumneavoastra.

Istoric şi evoluţie
  Cabinetul stomatologic RIDENT ESTETIC si-a inceput activitatea in anul 2006, avand ca scop furnizarea de servicii stomatologice profesionale pentru toate categoriile de varsta.
  Serviciile stomatologice sunt complete, cuprinzand toata gama de tratamente specifice : terapie dentara, chirurgie dentara si implantologie orala, protetica dentara, cosmetica dentara, ortodontie, profilaxie dentara.
  Tratamentul dentar de calitate, realizat de o echipa de medici specialisti, care lucreaza cu echipamente si materiale ultramoderne este cheia unei danturi frumoase si sanatoase.
  De aceea , la RIDENT ESTETIC, tinem pasul cu tot ceea ce este nou in domeniu, medicii nostrii fiind in permanent instruiti atat in tara cat si in strainatate. Tratamentele stomatologice sunt nedureroase, iar lucrarile dentare sunt realizate de Laboratorul dentar numarul 1 in tara, printr-o colaborare stransa medic-tehnician.